Aluminijumska vrata

KARAKTERISTIKE
Za razliku od prozorskih sistema, u slučaju ulaznih vrata, fokusirali smo se na toplotnu izolaciju i na mehanička svojstva takvih vrata. Mora se imati u vidu, da ulazna vrata nose najviše opterećenja u cijelom sistemu vrata i prozora. Kao poduzeće za proizvodnju i montaža ulaznih vrata,mi koristimo i plastične okvire i samodržeće okvire od aluminijskih profila. Veliki broj zadovoljnih klijenata pokazuje da je ovaj izbor dobar.

◆ Dizajn i stil
Boja, stil, veličina i oblik vrata poboljšava šarm i karakter vašeg doma, kako iznutra tako i izvana. Bilo da odaberete klasičnu ili čistu liniju od aluminijuma, možete stvoriti precizan izgled i stvoriti utisak koji želite za vaš dom. “ŠU-MA Plast” d.o.o. može vam ponudit neograničene opcije boja i oblika.

 Energetska efikasnost
Obezbjeđenje prirodne klime u vašem doma značajno zavisi od količine ventilacije i izolacije koju obezbjeđuju vaša vrata. Uz raznolike klime, važno je razmotriti najbolje opcije dizajna za vaše individualne potrebe. “ŠU-MA Plast” d.o.o. može ponuditi savjete o tome kako da smanjite novčane troškove na troškove energije tako što ćete odabrati odgovarajući materijal okvira, tip stakla i stil za pojedine klimatske uslove.

◆ Sigurnost i bezbjednost
Vaša porodica treba da se osjećaju bezbjedno i sigurno, pa je bitno da odaberete brave i okvire koji će spriječiti neželjene ulaske i odabrati pravu vrstu stakla.“ŠU-MA Plast” d.o.o. može vam pomoći s ovim odluka, jer naši su proizvodi napravljeni u skladu s najvišim standardima sigurnosti i zaštite.

◆ Vaše individualne potrebe
Kupac može imati specifične potrebe. “ŠU-MA Plast” d.o.o. vam pruža potpunu fleksibilnost u dizajnu .

◆ Kvalitete i trajnosti
Vrata trebaju biti snažna i dobro napravljena, te obezbjediti mnogo godina konstantne upotrebe.

Sva prava zadržana. ŠU-MA Plast D.o.o.