ALU Stolarija

Stil, Performance, Funkcionalnost 
Vaš izbor vrata je odluka koja je jednako važna kao i kada se planira stambeni projekat. A uviđavan vlasnik kuće želi vrata koja su lijepa, izdržljivi i energetski učinkovit. I, kao što smo postali svjesni naše odgovornosti za zaštitu životne sredine, vrata sa održivim materijalima su na vrhu liste češće od onih koji nisu. Dizajna vrata ŠU-MA Plasta ispunjavaju sve ove kriterije, a nudi širok raznolikost stilova i funkcionalnosti.

Aluminijumski prozori

Aliminijske prozore izradujemo od profila sa ili bez prekinutog termickog mosta, a profili se odlikuju izuzetnom statickom otpornošcu i kvalitetnom površinskom zaštitom. 

Opširnije...

Aluminijumska vrata

Izrađujemo različite vrste aluminijskih vrata od profila sa ili bez prekinutog termičkog mosta u ostakljenoj ili punoj formi. Ostakljuje se svim tipovima stakla, a kod punih vrata koristi se ispuna od aluminijskog panela. Vrata se odlikuju dugotrajnošću, čuvaju svoj izgled, dihtuju savršeno i otvaraju se i zatvaraju istom lakoćom kao i prvog dana. Postoji širok spektar boja koje vam možemo ponuditi, a čija će površina nakon dugog niza godina ostati optimalno otporna na klimatske uslove, starenje i izbljeđivanje.

Opširnije...

Sva prava zadržana. ŠU-MA Plast D.o.o.