Roletne

Aluminijske roletne

Roletne su tradicionalan način zaštite od sunca. Roletne se nalaze spolja ispred prozora, sigurno sprečavaju prodor i najjačih sunčevih zraka, tako da oni ne mogu ni da dođu do samog prozora. Na taj način temperatura u dnevnim i radnim prostorijama ostaje i tokom vrućih ljetnjih dana prijatno svježa. Sa druge strane, tokom hladnih zimskih noći sloj vazduha između spuštenih roletni i prozora djeluje kao dodatni izolacioni sloj. Tako se toplota sigurno zadržava u unutrašnjim prostorijama. A to što nas roletne za tili čas i u svakom trenutku mogu zaštititi od neželjenih pogleda i neprijatne buke, pruža nam dvostruko zadovoljstvo. Kvalitetne konstrukcije roletni izrađene u provjerenoj tehnici pružaju osim toga i zaštitu od nezvanih gostiju, jer one predstavljaju dodatnu prepreku ispred samog prozora koja odbija provalnike.

Aluminijske rolete su punjene poliuretanskom pjenom koja obezbjeđuje bolju toplotnu i zvučnu izolaciju. Široka paleta boja za aluminijske roletne daje kupcu veliku mogućnost kombinovanja sa PVC i aluminijumskim prozorima. Svaka druga lamela ima PVC završetak koji onemogućava klizanje lamela u stranu i na taj način spriječava zapinjanje lamela kod podizanja i spuštanja.

Nudimo Vam mogućnost izbora između jednog od tri vrste pogona:

Pogon preko kaiša - gurtne Klasicno rješenje!

Pogon preko kurble Rješenje koje zahtjevaju veliki elementi!

Pogon preko elektromotora Luksuz u Vašem domu!

Svaki od tri načina pogona odlikuje se jednostavnošću i pouzdanošću rukovanja.

PVC-kutija za roletne Round-line®: sve prednosti vidljive na prvi pogled:

· provjerena konstrukcija, primjenjiva i kod novogradnje i kod adaptacije
· zaobljen poklopac
· kratko vrijeme izrade i montaže
· jednostavna montaža zbog brojnih mogućnosti adaptacije
· odlična statika
· visoka toplotna izolacija
· vrlo dobra zvučna izolacija
· asortiman dekora ujednačen prema prozorima i vratima
· visokokvalitetan PVC
· jednostavnim recikliranjem u funkciji zaštite čovjekove okoline

Aluminijumske kutije za roletne su idealne za kombinovanje i sa PVC i sa aluminijumskim prozorima. Jednostavna monta�a i na vec ugraden prozor je glavna prednost aluminijumskih kutija.

Sva prava zadržana. ŠU-MA Plast D.o.o.