Klupice

PVC Unutrašnje klupice 
Ako tražite atraktivnu alternativu za unutrašnje klupice od drveta, mermera ili iverice onda pogledajte našu paletu PVC unutrašnjih klupica. PVC klupice su veoma otporne na temperaturu, vlagu, sunčevo svjetlo, ogrebotine. Profil je napravljen od više komora i vrlo debelih stijenki.

Presjek unutrašnje PVC klupice sa PVC bočnim završetkom

Klupice nudimo u bijeloj boji ili sa folijom na površini u imitaciji mermera. Bijela boja je visokog sjaja, a uz svaku boju postoje i odgovarajući bočni poklopci. Izuzetno se lagano održavaju sa standardnim sredstvima za čišćenje, koja koristite svakodnevno. Boje su vrlo postojane i trajne i nakon dugogodišnje upotrebe.

Bjela boja Imitacija mermera

Unutrašnje klupice se izrađuju u širinama: 
· 150 mm 
· 200 mm 
· 250 mm 
· 300 mm 
· 350 mm 
· 400 mm 
· 450 mm 
· 500 mm 
· 600 mm

Primjeri ugradnje unutrašnjih klupica sa napuštanjem zida za par centimetara i ugradnja na dodatne nosače kako bi se postavila klupica koja je znatno šira od unutrašnje špalete zida.

Standardna ugradnja

Ugradnja na nosače

Aluminijumske vanjske klupice
Ugradnja aluminijskih vanjskih klupica je vrlo jednostavna na PVC, aluminijsku ili drvenu stolariju. Okapni dio je visok 25 mm, a na kraju ima zavrnuti završetak zbog lakšeg otkapljavanja i čvrstoće. Aluminijske klupice su plastificirane i vijek trajanja im je praktično neograničen, a sa bočnim PVC završetcima se osigurava da voda ne može doprijeti pod fasadu. Mi u osnovnoj ponudi nudimo vanjske klupice u bijeloj i braon boji.

Aluminijska vanjska klupica sa PVC bočnim završetkom

Ugrađena aluminijska klupica sa PVC bočnim završetkom

Sva prava zadržana. ŠU-MA Plast D.o.o.